logo

Hjemmeside

Få din egen WordPress hjemmeside – og endda uden binding!

Mange virksomheder, får i dag hostet deres hjemmeside hos en webudbyder, hvor man betaler for løbende service og support via et abonnement. Dette kan lyde meget attraktivt, for så skal man ikke gøre andet, end at sende sine rettelser afsted løbende. Det kan sammenlignes med et fitness abonnement, hvor man betaler en månedlig ydelse for, at kunne benytte sig af deres træningscenter, så ofte man har lyst – i starten bruger man det aktivt og føler det er alle pengene værd men efter nogle måneder, begynder det at halte lidt, men man ønsker ikke at opsige, da det er for nemt bare at lade køre i tilfælde af, man nu får taget sig sammen igen. 

Det er så her jeg kommer ind i billedet, for der findes ganske enkelt andre hjemmeside løsninger som måske passer bedre til din virksomheds behov. Jeg samarbejder med små dygtige iværksættere, der ligesom jeg brænder for at gøre en forskel og derfor har jeg mulighed for at skræddersy en WordPress hjemmeside, som passer lige nøjagtig til din virksomheds behov, uden dyre abonnementer og lange bindinger.

En skræddersyet WordPress hjemmeside, hvor designet tilhører dig og hvor du selv har mulighed for, at lave rettelser i et brugervenligt modul. Du kan også benytte dig af min service. Så kontakter jeg dig efter aftale og så hjælper jeg dig løbende med opdateringer.

Husk at du også skal tænke på synlighed af din hjemmeside, hvis du gerne vil markedsføre dig.

Klik her for at læse om Google

Klik her for at læse om Facebook

Klik her for kontakt