logo

Facebook 

Hvordan annoncerer jeg på Facebook?

Stort alle har idag en Facebook profil som de bruger privat og derfor er der i dag også mange som har fået øjnene op for at markedsføre sig der, hvor de fleste vælger at følge med i alt, fra nyheder, sjove katteopslag, venners store begivenheder til inspiration fra hele verden. Måske du allerede har overvejet at bruge Facebook til din virksomhed men kan ikke helt finde ud af at komme igang eller måske du allerede bruger Facebook men mangler en til at fortælle dig hvad der måske kunne gøres endnu bedre. Du kender din forretning bedst og jeg kan hjælpe til med mine kompetencer indenfor facebook marketing med, at målrette din markedsføring til lige præcis den kundegruppe du er ude efter. De løbende data som Facebook indsamler, kan fremadrettet bruges til at gøre dine annoncer endnu bedre. 

Facebook Remarketing

Har du også tænkt over, hvordan det kan lade sig gøre at en hjemmeside, du lige har været inde på, pludselig dukker op i din newsfeed på Facebook?

Dette kaldes Facebook Remarketing og dette kan jeg hjælpe dig med. Studier har vist at ved at eksponerer kunderne for det produkt, de lige har været inde og vise interesse for, forøger chancen for at ende i et salg hvis man laver målrettede annoncer via f.eks Facebook. 

Lyst til at høre mere? 

Klik her for at læse om Google

Klik her for kontakt